viernes, 13 de agosto de 2021

Repensando la adopción desde la perspectiva de los niños

ENCUESTA

Querida familia adoptiva, queremos extender la invitación de Transformadopción para participar de su encuesta. A continuación les dejamos su invitación y los animamos a colaborar en una iniciativa que busca apoyar los futuros procesos adoptivos y favorecer la adopción en nuestra sociedad

Esperando que se encuentre bien, le invitamos a responder la Encuesta TRANSFORMADOPCIÓNrealizada en el marco de Proyecto FONDECYT N°11200491 “Repensando la adopción desde la perspectiva de los niños”, financiado por la Agencia Nacional de Investigación y Desarrollo (ANID) y patrocinado por la Universidad Alberto Hurtado.

 

Durante las últimas décadas, la adopción y su valoración social ha cambiado en Chile y en el mundo. En paralelo, las políticas de protección a la niñez están experimentando transformaciones transcendentales. Ejemplo de ello, es la creación de un nuevo Servicio de Protección Especializada de la Niñez y la Adolescencia y, en el ámbito específico de la adopción, la reactivación del debate parlamentario del proyecto de “Ley de Reforma Integral al Sistema de Adopciones”. 

 

Atendiendo a estas transformaciones y desafíos, TRANSFORMADOPCIÓN es la primera encuesta pública de alcance nacional que busca conocer la perspectiva de las familias que adoptaron a su(s) hijo(a)s, entre los años 2000 y 2020, sobre diversas temáticas vinculadas al proceso.

 

La información producida pretende aportar a los debates y desafíos presentes y futuros, en miras a desarrollar procesos adoptivos centrados en las características, necesidades y derechos de los niños, niñas y adolescentes.

 

Si quiere obtener más información o iniciar su participación, por favor, ingrese al siguiente enlace: 

IR A LA ENCUESTA

2 comentarios:

 1. CUM M-AM REPĂRTAT EX-SORULUI CU AJUTORUL VRAIEI REALE ȘI EFICACE DE LA DR. Dawn Acuna. Numele meu este jessica, nu m-am gândit niciodată că voi zâmbi din nou, soțul meu m-a lăsat cu doi copii timp de un an, toate eforturile pentru a-l aduce înapoi au eșuat. care mi-a povestit despre un jucător de vrăji numit Dr. Dawn Acuna, mi-a dat adresa lui de e-mail și numărul de telefon mobil și am contactat-o ​​și m-a asigurat că în 48 de ore soțul meu va reveni la mine, în mai puțin de 48 de ore soțul meu s-a întors a început să cerșească pentru iertare spunând că lucrează diavolii, așa că sunt încă surprins până acum cu privire la acest miracol, nu am putut concepe, dar imediat ce vraja a fost aruncată, am rămas însărcinată și am născut al treilea copil, dacă aveți nevoie asistență de la ea îl puteți contacta prin: e-mail: {dawnacuna314@gmail.com}
  WhatsApp: +2348032246310

  ResponderEliminar
 2. M-am căsătorit cu dragul meu soț în ultimii 12 ani fără să rămân însărcinată, iar fibromul a fost problema. Am luat diferite medicamente prescrise, dar nu am putut să le vindec, dar soțul meu era atât de încrezător în mine și mă tot încuraja că într-o zi cineva mă va numi mamă. nu s-a odihnit căutând o soluție de la diferiți medici, tot ce au putut vedea a fost o intervenție chirurgicală și mi-a fost frică de asta, o prietenă din cabinetul meu mi-a prezentat doctorul DAWN ACUNA, ea a spus că Dawn acuna a ajutat-o ​​când avea tubul blocat și a ajutat-o ​​și ea. multe dintre prietenele ei să conceapă,
  I-am scris imediat pe Whatsapp, mi-a promis ca ma ajuta dupa ce i-am explicat totul, mi-a dat niste instructiuni care am facut totul perfect conform instructiunilor, la 3 saptamani dupa tot am fost la spital si doctorul mi-a confirmat sarcina in 1 saptamana dar chiar acum am copilul meu frumos.
  *Dacă vrei să tratezi infertilitatea.
  *Daca vrei sa ramai insarcinata rapid.
  *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
  *Dacă vrei o căsătorie pașnică.
  *Dacă doriți să tratați boala canceroasă.
  Și mulți alții îl contactează pe Dr dawn acuna pe Whatsapp:+2348032246310
  E-mail: dawnacuna314@gmail.com

  ResponderEliminar