martes, 24 de noviembre de 2020

Niegan a cristianos adoptar hijos por sus creencias bíblicas

En Australia, una pareja de cristianos presentó una demanda, porque su solicitud para acoger a niños adoptivos se la negaron. Bajo la única razón que no era seguro que pudieran proporcionar un “ambiente de vida seguro”, debido a sus puntos de vista bíblicos sobre la homosexualidad.

Según los informes, la pareja: Byron y Keira Hordyk, asisten a la Iglesia Reformada Libre de Baldivis, ambos tienen sus propios hijos, y solicitaron el servicio de acogida en 2017, a través de Wansea Famiily Services.

El informe inicial sobre la familia fue positivo. Pero, a medida que avanzaba la evaluación, la pareja hablaba y mostraba su fe cristiana. Fue en ese momento cuando un asesor les preguntó cómo reaccionarían ante un niño que se identificaba como homosexual.

Principios cristianos

La familia Hordyk declaró que amarían y cuidarían al niño como cualquier otro, pero señalaron que, como cristianos, creen que la homosexualidad es un pecado que se puede resistir y alentarían al niño a hacerlo y a formarlo bajo la palabra de Dios.

La pareja recibió una carta de Servicios Familiares donde le informaba que su solicitud no continuaría.

La comisión de Igualdad de Oportunidades se negó a escuchar la denuncia, afirmando que era “carente de sustancia”, pero permitió que el asunto se remitiera al Tribunal Administrativo del Estado.

Por otro lado, los Servicios para la Familia también buscaron que se desestimara el caso, afirmando que era frívolo, pero el tribunal negó el intento. El asunto pasará ahora a una audiencia.

fuente: www.noticiacristiana.com

 ARTÍCULOS RELACIONADOS:

2 comentarios:

  1. M-am căsătorit cu dragul meu soț în ultimii 12 ani fără să rămân însărcinată, iar fibromul a fost problema. Am luat diferite medicamente prescrise, dar nu am putut să le vindec, dar soțul meu era atât de încrezător în mine și mă tot încuraja că într-o zi cineva mă va numi mamă. nu s-a odihnit căutând o soluție de la diferiți medici, tot ce au putut vedea a fost o intervenție chirurgicală și mi-a fost frică de asta, o prietenă din cabinetul meu mi-a prezentat doctorul DAWN ACUNA, ea a spus că Dawn acuna a ajutat-o ​​când avea tubul blocat și a ajutat-o ​​și ea. multe dintre prietenele ei să conceapă,
    I-am scris imediat pe Whatsapp, mi-a promis ca ma ajuta dupa ce i-am explicat totul, mi-a dat niste instructiuni care am facut totul perfect conform instructiunilor, la 3 saptamani dupa tot am fost la spital si doctorul mi-a confirmat sarcina in 1 saptamana dar chiar acum am copilul meu frumos.
    *Dacă vrei să tratezi infertilitatea.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata rapid.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei o căsătorie pașnică.
    *Dacă doriți să tratați boala canceroasă.
    Și mulți alții îl contactează pe Dr dawn acuna pe Whatsapp:+2348032246310
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    ResponderEliminar
  2. E ULIMĂTOR SA VORBI MINUNAT DESPRE DR DAWN. Eu sunt Vanessa Canga. Am avut o uniune frumoasă cu soțul meu și am împărtășit fericire, căldură și dragoste adevărată. Am locuit împreună timp de 10 ani și am avut doi copii. În urmă cu câteva luni, am început să avem probleme nesfârșite și certuri constante. Casa era plină de nefericire și copiii mei plângeau mereu văzându-ne luptăm tot timpul. În cele din urmă, a plecat și a tăiat toate mijloacele pentru ca noi să comunicăm cu el. Am făcut tot ce am putut să-l recuperez din cauza cât de mult l-am iubit, dar fără rezultat. DR DAWN mi-a venit în ajutor când l-am contactat și mi-a dezvăluit că în spatele problemelor pe care le aveam stă o femeie și mi-a promis că mă va ajuta, ceea ce a făcut când i-am urmat procedurile de lucru. Soțul meu s-a întors acasă la noi și am inventat lucruri. Trăim din nou fericiți împreună. DRAWN te poate ajuta și pe tine. contactați-l prin WhatsApp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com
    *Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul/soția ta.
    *Dacă doriți să aveți o căsătorie/relație pașnică.
    *Daca ai nevoie de vraja pentru a ramane insarcinata/a ramane insarcinata.
    *Dacă vrei să tratezi infertilitatea.
    *Dacă vrei să-ți răzbuni/reprimi proprietatea.
    *Dacă vrei o vrajă de promovare.

    ResponderEliminar